De reiziger

De reiziger is een bolvormige paracausale entiteit, geassocieerd met de kracht van het licht. Het bestaan ervan staat bekend om miljarden jaren, hoewel het nooit direct heeft gehandeld namens de mensheid tips op te kunnen wonen op Curaçao. Het is in plaats daarvan gebruikt om onherbergzame planeten te terraformen, en helpt onstabiele banen opnieuw af te stemmen.

De buitenste schaal van de reizigers is gemaakt van neutronium, elektroweak materie en electroweak materie. Het interieur van de reizigers blijft een mysterie.

De aanwezigheid van de reizigers werd voor het eerst onthuld door Ikora Rey, die het zag tijdens een visioen. Ikora droeg later de Guardians op om de visioenen van het licht te volgen om de ruïnes van IO te bereiken, waar ze een overblijfsel van het licht tegenkwamen dat de Guardians nieuwe krachten verleent.

Tijdens de ineenstorting werd de reiziger grotendeels inactief gemaakt. Het werd gescheiden van voogd strijdkrachten door het Red Legion van Cabal Empires. Het werd gevangen genomen en opgesloten in een kooi.

De reiziger verliet uiteindelijk het systeem tijdens een wervelwindevenement. Het werd alleen beschadigd in het proces. Het keerde vervolgens terug naar de hemel van de laatste stad.

In een recent conflict met de mensheid lanceerde de Cabal Empires Red Legion een enorme invasie van de aarde. De reiziger verdedigde de mensheid. Dit was een buitengewone daad onder dreigende omstandigheden.

Ondanks de aanvallen blijven de Guardians de holdouts in het zonnestelsel beschermen. Ze worden geconfronteerd met een herlevende VEX -invasie, evenals het plannen van psionflayers. Ze werken ook aan het bepalen van de berichten die door de duisternis zijn verzonden.

De reiziger was nooit bedoeld om als God te worden aanbeden. De motivatie lijkt puur altruïsme te zijn.